Peugeot 203-403 is vernieuwd

Zoals sommigen misschien al wisten, wou pap graag een mooie nieuwe website. echter dit zelf realiseren was echter niet echt een optie. Van Peugeot heeft hij meer verstand… Om nu toch tot een mooie website te komen en een die regelmatig van nieuwe informatie en berichten te worden voorzien, zonder enige kennis van zaken, deed pap een beroep op mij.

na een week of wat proberen en leren, is dit nu een feit. www.peugeot203-403.nl is een feit! De website zal nog “gevuld” moeten worden met berichtjes en veel informatie, maar de opzet is er. Ik hoop dat iedereen er veel plezier aan heeft en nog vaak zal terug komen om er een kijkje te nemen. Uiteraard raden wij aan de site te bookmarken bij je eigen bookmark netwerk en aan je favorieten toe te voegen!

Heb je leuke content voor de site, foto’s of wat dan ook, mail dit dan even, dan neem ik of Hennie snel contact met je op.

Pap zal nu de moderne interweb wereld gaan betreden en trouw de website en het weblog updaten en een echte blogger worden. (moet je maar even opzoeken pap!) Uiteraard heeft Hennie wat ondersteuning nodig. En nu hij toch tijd heeft om te antwoorden, zeg ik posten maar!

veel plezier!

Kasper

Share

Er zijn helaas nog geen reacties »

Ik wil graag reageren


Bear

WP SlimStat